Maak optimaal gebruik van G Suite for Education

Premier Partner die je school naar de cloud begeleidt

Maak optimaal gebruik van G Suite for Education

Premier Partner die je school naar de cloud begeleidt

Meer G Suite, minder beheer

EduLife is gemaakt zodat je je school gemakkelijk naar de cloud kunt verplaatsen door je schoolgegevens  te synchroniseren met je G Suite for Education-domein.

Geen technische zorgen meer!

Als grootste Google Premier Partner van Scandinavië zijn we voortdurend in gesprek met Google over toekomstige updates, ontwikkelingsplannen, API-toegang enz. die we aanpassen aan de eisen van Deense scholen .

Wat zeggen onze gebruikers?

“Het is erg handig dat G Suite op onze behoeften is afgestemd, zodat iedereen zich zonder onnodige afleiding kan blijven concentreren"
Kristian Hulmose Nørgaard
Projectleider, Guttas Campus

Behapbare IT-activiteiten

EduLife gebruikt je beheersysteem om een complete infrastructuur te creëren voor het maken en onderhouden van groepen, distributielijsten, classrooms, automatische gebruikers enz.

Flexibel, veilig en in overeenstemming met de AVG

Met EduLife kan G Suite aan de eisen van je school worden aangepast en weet je zeker dat de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) volledig wordt nageleefd. Wij zijn namelijk ISAE 3000-gecertificeerd.

Ontplooi het digitale leerpotentieel

EduLife neemt het tijdrovende operationele werk op zich, zodat meer tijd besteed kan worden aan de ontwikkeling van de digitale leermogelijkheden in de klas.

Als G Suite door iedereen wordt omarmd

Onze Certified Google Experts bieden opleidingen aan IT-beheerders en docenten over onderwerpen als beheerconsole, G Suite for Education en Google Educator Level 1 en 2. We bieden ook klantondersteuning in G Suite als er problemen zijn.

Ontvang updates en nieuws om je op de hoogte te houden!