Breng het beste in je leerlingen naar boven

Haal het potentieel van leerlingen naar boven met technologie

Samenwerking met meer dan 60 gemeentes!

Als je werkt met de schrijfontwikkeling van leerlingen of met G Suite for Education, kunnen we je je doelen helpen bereiken met:

Lees- en schrijftechnologie (LST)

Natuurlijk voorlezen, gebruiksgemak en eenvoudige implementatie hebben AppWriter tot de meest gebruikte lees- en schrijftool van Denemarken gemaakt.

Schrijfontwikkeling

TxtAnalyser geeft leerlingen uitleg over fouten in spelling en grammatica in hun eigen teksten, en dat in real time, zodat ze sneller kunnen leren.

G Suite for Education

Als de grootste Google Premier Partner van Scandinavië  kunnen we je helpen met alles van cursussen tot configuratie en beheer van Chromebooks en G Suite.

Meer leermogelijkheden

Onze oplossingen maken scaffolding haalbaarder. Al onze tools kunnen namelijk worden afgestemd op de individuele leerbehoeften.

Op die manier is het gemakkelijker de motivatie in de les vast te houden en ervoor te zorgen dat meer leerlingen het grootste leerrendement bereiken.

Een sparringpartner in het team

Via een open dialoog kunnen we manieren vinden om samen de taalvaardigheid van leerlingen te ontwikkelen en je G Suite-installatie optimaal te benutten.

Ontvang updates en nieuws om je op de hoogte te houden!